Wellness / Privé sauna

Open 7d/7, enkel op reservatie.

Hammam:

Van oostelijke traditie, heeft het bad van vochtige hitte (vochtigheidsgraad : 90%) een uitzetting van de bloedvaten tot gevolg, veroorzaakt een spierontspanning, helpt de stress verjagen en bevordert de slaap. Onder het gevolg van de hitte uitzetten zich de poriën eveneens, hetgeen de verwijdering van de toxine en een diepgaand schoonmaken van de huid toelaat.

Hammam heeft positieve effecten op astmatische personen die beter ademen, op personen die last hebben van allergieën. Mensen die onder bronchitis lijden worden verlicht door de decongestie van de bronchiën.
Dit haven van vrede zal u lichamelijke en geestelijke zuivering aanbieden en zijn geuren van Eucalyptussen zullen u een smaak van reis geven.

De Finse sauna:

Van Finse oorsprong, veroorzaakt het bad van droge hitte (vochtigheidsgraad tussen 20 en 30%, T° tussen 80 en 90°) een uitzetting van de poriën van de huid, hetgeen het mogelijk maakt om de achtergebleven stofwisselingsresten, gifstoffen en melkzuren te zuiveren.

Het gebruik van de sauna komt ten goede van de spieren en gewrichten,

De sauna sessie bezorgt de geest een herboren gevoel, de innerlijke stress maakt plaats voor een gevoel van ontspanning en welbehagen door het ganse organisme.

De afkoelingsemmer:

Ideaal na afloop van uw de Sauna of Hammam sessie om na de vaatverwijding een vaatvernauwing te creëren. Dit activeert het bloedverkeer en brengt een reële ontspanning aan uw lichaam. Er zal een totaal welzijn volgen.

Jacuzzi met sterrenhemel:

Het water verwarmd tot een lichaamstemperatuur van 36° opent de aders, activeert de bloeddoorstroming en vermindert de gewrichtspijnen. Zijn systeem van watermassage zal U helpen om uw spierspanningen te verminderen.

Jacuzzi is een geweldige bron van welzijn. Hij wist in enkele minuten de stress en de vermoeidheid ten gevolge van een sportactiviteit of een lange werkdag uit. Zijn effect gaat wel over het plezier verschaft door het bad. U gaat ervan ontspannen, gerustgesteld en versterkt zijn.

De tuin:

In de winter kunt U genieten van onze tuin en buitenterras, teneinde een verse kom lucht te nemen, en in de zomer om iets te eten of een echt bad van zon te nemen.

Kom een echte herleven ervaren in enkele uren.